Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bokning NPF-idrott"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bokning NPF-idrott


NPF-IDROTT VÅREN 2019

NPF-idrotten vänder sig till barn med NPF, 6-12 år.

Korpen Karlstad erbjuder barnen att testa på olika bollidrotter, stationsövningar, koordinationsövningar och ev lättare regellekar. Konceptet utvecklas under terminens gång. 

Vi har två olika ledare i varje grupp, en med fokus på idrotten och gruppen, den andra på individerna och arbetar förebyggande. Föräldrar får vara med i salen om de vill och behöver stödja sitt barn. Vi kommer att max 10 barn i varje grupp. Finns platser kvar efter startdatum fyller vi upp dem grupperna allteftersom intresseanmälningar kommer in. 

Tisdagar: 17-18 ”Lugna gruppen”, 9 april – 4 juni, 8 tillfällen

Här idrottar vi utan musik och avsätter tid för återhämtning. Här fokuserar vi på bildstöd och varierar aktivitet och samling.

Torsdagar 17-18 ”Aktiva gruppen”. 4 april – 6 juni, 7 tillfällen

Här jobbar vi för att aktiviteten ska flyta på med mindre pauser, inga köer, bildstöd och struktur men inte så mycket muntliga instruktioner. Vi arbetar på att få fram en timstock som hjälpmedel.

Var: Råtorpsskolans gymnastiksal

Kostnad: Pga att vi startar upp detta under våren och arbetar fram en bra struktur och utvärderar varje pass tillsammans är vårterminen kostnadsfri för barnen. Medlemsavgift är obligatorisk, 125 kr per barn (inkl försäkring).

Betalning och bokning av aktiviteten gör via:

https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Maila också till kristin.danielsson@korpen.se så får du ett kort frågeformulär att fylla i för att vi ska få lite information om ditt barn och dess behov, så att vi kan vara så förberedda som möjigt. Vi vill även veta om ditt barn vill ha en personlig inbjudan innan aktivitetersstart.  

Varmt välkommen med din anmälan! // Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info