Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup


Har du tränat zorro-finten hela sommaren? Då är det läge att visa upp den i Sweden Floorball Cup 2019. För nu är det åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Karlstad är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy. Finalen spelas åter igen i Kil den 24-25 januari 2020.

Den 24 november är det innebandyfest i Karlstad igen!

Den 24 november är ditt innebandylag varmt välkomna till Tingvallahallarna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Karlstad kval går direkt till finalen i Kil. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. Vinnaren i kvalturneringen går direkt till finalen. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag. Nytt för i år: det är okej med licensierade spelare från division 1 och neråt (tjejer)och division 2 och neråt (killar).

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Herrar, Damer och Mixed.

Vad kostar det?
Pris för cupen är 1800:- /lag (domaravgift om 500:- tillkommer som betalas på plats) och man garanteras tre matcher. Hör av er till kansliet vid frågor. 

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Wictor Gullström hos Korpen Karlstad så berättar han mer.
This is a mailto link eller slå en signal till 0708-750186

 

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 

Visst verkar detta alldeles fantastiskt roligt?
Anmäl laget senast den 12/11.

Uppdaterad: 02 OKT 2018 13:39 Skribent: Wictor Gullström
Epost: Adressen Gömd

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info