Välkommen till Korpen Karlstad!

Vi är föreningen som brinner för rörelseglädje, för motion tillsammans med vänner, för idrott utan prestationskrav. Vi är föreningen som vill att alla ska kunna delta i våra aktiviteter, oavsett ålder, funktionsvariation eller storlek på plånboken.

Vi är föreningen som tillsammans med dig och dina vänner eller kollegor skapar just den aktivitet ni vill ha. Vi satsar på motion i allmänhet och roliga aktiviteter som efterfrågas i synnerlighet!

Vi satsar i år på en inomhusfotbollscup, hoppas många tycker detta är ett bra initiativ och deltar.

Vi satsar även på barn som, av olika anledningar, inte klarar av att idrotta i en vanlig idrottsförening. Vi ser till att de kan vara med hos oss! Vi skapar det de vill ha och behöver utifrån just deras behov. Vårens mål är att erbjuda aktiviteter för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som lockar till lek, skratt och lycka i vardagen. Att få göra det alla andra som för givet. För vilka är inte hjälpta av struktur, rutiner och kravlös idrott?

Vi värdesätter trygga ledare som stöttar varje aktiv och hjälper dem utvecklas på deras nivå. Vi söker styrelsemedlemmar som brinner för föreningslivet och som vill göra skillnad. Vi satsar på domare som värdesätter nolltolerans för mobbning och tror på fair play. O vi önskar finna nya medlemmar som ännu inte upptäckt det Korpen kan erbjuda just dem! Så vi är glada att du äntligen hittat till oss.

Återigen, varmt välkommen till Korpen Karlstad!

Uppdaterad: 20 OKT 2007 10:55

Idrottens Hus