Hoppa till sidans innehåll

Bra att veta - Innebandy


Det är och ska vara enkelt och roligt att spela innebandy med Korpen Karlstad. Därför har vi nedan listat några saker som är bra för dig att hålla koll på inför och under säsongen. 

Utrustning lag

Lagen i en match skall bära tröjor/västar av samma färg. (Numrerade tröjor rekommenderas). Om lagen har samma tröjfärg är det laget som står som bortalag som måste hämta västar.

Målvakten skall ha från lagen avvikande tröjfärg, långärmad tröja samt hjälm.
Hemmalaget står för matchbollen.
Lagkapten skall använda särskild armbindel.

Walk Over

Om ett lag blir tvunget att lämna W.O debiteras detta lag med 300 kr oavsett när det sker. Se till att låna spelare eller flytta matchen i god tid istället, vi har en spelarpool där det kan finnas extra spelare som är sugna att spela!

Uteslutningsavgift

Om ett lag gör 3 st W.O, blir laget automatiskt uteslutet från serien och får betala en avgift på 1200 kr extra utöver de 3 st w.o man tidigare lämnat. Eftersom vi hellre har en levande serie istället för uteslutning så kommer dock lag som lämnat tre w-o får en chans att förklara sig och visa att laget kommer kunna fullfölja säsongen. 

Flytt av match

Flytt av matcher är ganska begränsat men det finns möjligheter att göra det. Men det måste meddelas till Wictor Gullström per SMS 0708-750186 eller mail (This is a mailto link) senast kl 14:59 lördagen innan matchen. Detta mot en debitering av 300 kr.

Protest

Om protest ska anmälas, måste den vara senast 48 timmar efter avslutad match mailad till Korpens Kansli, This is a mailto link. Protestavgift 500 kr, hälften betalas tillbaka om protesten bifalles.

Regler

Vi följer Svenska Innebandyförbundets regelbok med undantag för matchtiden samt att våra matcher döms av en domare.
https://www.innebandy.se/vastsvenska/tavling/tavlingar-regler-och-direktiv/regler/

 

Uppdaterad: 21 AUG 2019 08:49 Skribent: Wictor Gullström
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info