Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup i Karlstad


 
 

Känner du suget efter att hänga med kompisarna och uppleva en riktigt rolig innebandycup igen? Ta chansen att förverkliga det! Nu är det nämligen åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Karlstad är en av nio arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy. Finalen spelas i IFU Arena i Uppsala 28-29 januari 2022.

Den 5 december är det innebandyfest i Karlstad igen!

Den 5 december är ditt innebandylag varmt välkomna till Tingvallahallarna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Karlstads kval går direkt till finalen i Uppsala. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam och herr) till finalen. Alla lag har alltså finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. 

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam eller herrlag. 

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Herr och dam.

Vad kostar det?
Pris för cupen är 1800:- /lag (domaravgift om 500:- tillkommer som betalas på plats) och man garanteras tre matcher. Hör av er till kansliet vid frågor. Betalningen ska vara oss till handa senast 30 november. Swisha enkelt till 123 144 85 13, märk betalningen med ditt lag. 

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Wictor Gullström hos Korpen Karlstad så berättar han mer.
This is a mailto link eller slå en signal till 0708-750186

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 


Sista anmälan 25 november

Hur påverkar covid-19 pandemin turneringen?

Restriktionerna är nu färre kopplat till den pandemi vi lever i. Vi är dock fortsatt väldigt måna om att förhindra smittspridning under turneringen och har därför anspassat arrangemanget samt sammanställt ett antal förhållningsregler som vi vill att varje spelare följer för att vi tillsammans ska minska risken för smittspridning. De kommer mailas ut vid anmälan samt anslås här inom kort.

Tre viktiga grunder är:

1. Spelare med symptom stannar hemma.

2. Håll avstånd mellan matcher och inga handskak före eller efter match.

3. Vänta till lagen som spelat matchen innan er har lämnat planen och hallen innan ni går in för att förbereda er inför match

Uppdaterad: 02 OKT 2018 13:39 Skribent: Wictor Gullström
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info