Hoppa till sidans innehåll
Foto: Oskar Kullander, 2013 Korpen

Föreningen


Välkommen till Korpen Karlstad!

Vi är föreningen som brinner för rörelseglädje, för motion tillsammans med vänner, för idrott utan prestationskrav. Vi är föreningen som vill att alla ska kunna delta i våra aktiviteter, oavsett ålder, funktionsvariation eller storlek på plånboken.

Vi är föreningen som tillsammans med dig och dina vänner eller kollegor skapar just den aktivitet ni vill ha. Vi satsar på motion i allmänhet och roliga aktiviteter som efterfrågas i synnerlighet!

Vi satsar även i år på barn som, av olika anledningar, inte klarar av att idrotta i en vanlig idrottsförening. Vi ser till att de kan vara med hos oss! Vi skapar det de vill ha och behöver utifrån just deras behov. Idag erbjuder vi NPF-idrott för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som lockar till lek, skratt och lycka i vardagen. Att få göra det alla andra som för givet. För vilka är inte hjälpta av struktur, rutiner och kravlös idrott?

Vi värdesätter trygga ledare som stöttar varje aktiv och hjälper dem utvecklas på deras nivå. Vi söker styrelsemedlemmar som brinner för föreningslivet och som vill göra skillnad. Vi satsar på domare som värdesätter nolltolerans för mobbning och tror på fair play. O vi önskar finna nya medlemmar som ännu inte upptäckt det Korpen kan erbjuda just dem! Så vi är glada att du äntligen hittat till oss.

Återigen, varmt välkommen till Korpen Karlstad!

Uppdaterad: 20 OKT 2007 10:55

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info