Foto: Oskar Kullander, 2013 Korpen

Vill du jobba med oss?

Klicka på det jobb du vill veta mer om. Detaljerad information öppnas i ett nytt fönster!

Barngympaledare - Du får en utbildning, bli del av ett team där erfarenhet delas vid ledarmöten och fokus är utveckling för både ledare och barn.

Styrelsen  - Vill du utvecklas vara en del av vår styrelsen och hjälpa oss att utveckla förening mot nya mål, i rätt riktning, där vi verkligen kan göra skillnad?!

Ledare & Domare - Vi söker hela tiden nya domare till vår fotboll och innebandy som kanvara vårt anskite utåt emot lagkaptener och spelare och hjälpa oss att öka kvalitten på våra lagidrotter, som vi värnar om!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:30 Skribent: Sara Olsson