Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev april

06 MAJ 2019 09:17
  • Skapad: 06 MAJ 2019 09:17

Nyhetsbrev April 2019

 

Söker fler fotbollsdomare

Vi har fått in en del anmälningar om intresse att vara domare i fotbollen. Otroligt roligt! Vi kan ta emot fler anmälningar och erbjuda gratis utbildning så passa på. Ring Wictor Gullström 0708-750186 eller maila till This is a mailto link så hör vi av oss till dig.

 

Ledarutvärdering

Vi kommer i mitten av maj att samla våra ledare för erfarenhetsutbyte och utvärdering. Vad tycker ni om våra ledare och hur fungerar våra grupper? Maila oss gärna på This is a mailto link hur du ser på detta. Ju mer feedback, information, tips och idéer vi får ini desto mer kan vi utveckla våra ledare och bredda ledarskapsutbildningen så att vi kan göra ett ännu bättre arbete för er medlemmars skull. Det är tillsammans vi skapar de bästa förutsättningar för föreningsutvecklingen i stort.

KIT – fungerar anmälningarna för er medlemmar?

Vi tar gärna emot funderingar kring vårt nya IT-system KIT. Hur svårt eller lätt är det att anmäla sig till aktiviteter? Går det att anmäla sig till alla aktiviteter? Var stöter man på problem eller finns det buggar i systemet? Är det minsta problem så hör gärna av er till oss så att vi får reda på detta direkt i så fall, tack!

Vi vill engagera er medlemmar!

Vi kommer under året att ha två stycken dialogmöten då vi bjuder in alla medlemmar för att kunna påverka och diskutera Korpen Karlstads fortsatta utveckling. Planerat första tillfälle ligger i slutet av maj eller början juni månad. Vi återkommer med mer information om detta i mail inom kort.

Vi samlar in mailadresser till allra våra medlemmar. Det är viktigt att vi från personalens och styrelsens sida kan nå så många medlemmar som möjligt med information om vad som händer i föreningen, då vi alla är en del av verksamheten. Vi påminner de som inte har registrerat sina mailadresser hos oss att göra det. Hjälp oss genom att uppdatera själva i KIT via https://korpenkarlstad.zoezi.se eller maila till oss på kansliet, This is a mailto link.

Idrott för NPF-barn – finns få platser kvar

NPF-idrotten är i full gång och uppskattas av båda grupperna, vilket vi är otroligt glada och stolta över! Har du ett barn som är intresserat eller vet du någon familj som inte fått hört om detta ännu, så be dem maila till This is a mailto link så tar Kristin kontakt med den det berör. Eller kolla in NPF-idrottskolumnen på vår hemsida Korpenkarlstad.se. Vi fyller på i grupperna allt eftersom och det är gratis vid köp av medlemskap fram till juni då sista tillfällena är. Tack!

Vi startar samarbete med Intersport

Nu äntligen är avtal påskrivet med Intersport och inom kort kommer vi att erbjuda träningskläder och tillbehör till rabatterade priser, via en länk från korpenkarlstad.se.

Kanske vill ni köpa lagtröjor till hela laget eller behöver handla nya träningskläder? Intersport kommer också att bjuda in Korpen Karlstads medlemmar till deras föreningskvällar under året för att ni som medlemmar ska få något extra som tack för att ni väljer Korpen Karlstad som idrottsförening!

Påminnelse: Aktiviteter för ungdomar – kom med förslag!

Vi kommer under våren att lägga lite tid på att se över vad det finns för aktiviteter för dagens ungdomar i Karlstadsregionen. Har ni tips eller idéer om vad som saknas för ungdomar idag eller vad vi från Korpens sida skulle kunna starta upp så maila till This is a mailto link, tack!

Vänligen Korpen Karlstad

 

 

Skribent: Kristin Danielsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info