Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyhetsbrev augusti 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev augusti 2019


 

Nyhetsbrev Augusti 2019

Gympastarter

Plötsligt är hösten här och inom kort startar våra gympagrupper. Nu ligger våra gympakurser elektroniskt i vårt medlemsystem. Har du inget aktivt konto skapar du detta här:  https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/createaccount. Annars loggar du in och bokar in dig på den kurs/grupp du vill gå i höst.

KOM IHÅG! Bokar du in ditt barn i en barngrupp ska kontot stå i BARNETS NAMN med fullständigt personnummer på barnet, tillsammans med målsmans mailadress kopplat till kontot. Detta för att riksidrottsförbundet för statistik över barn- och ungdomsidrotten och dess utveckling. Vi som förening kan också söka bidrag för vår barn- och ungdomsidrott och gör detta genom barnets personnummer. Vi tar såklart hänsyn till nya lagen GDPR, läs mer om detta på korpens riks hemsidan, www.korpen.se 

OBS – om du har ett aktivt medlemskap i Korpen Karlstad idag sedan innan så behöver du inte köpa ett nytt medlemskap. Du mailar till karlstad@korpen.se så uppdaterar vi vårt nya system med ditt nuvarande aktiva medlemskaps slutdatum. Eftersom vi har otroligt många medlemmar i vårt förra system men inte alla har aktiva medlemskap så kan vi inte gå igenom alla medlemmar utan behöver här din hjälp med att skicka oss ett mail. Tack!

Så ni vet; det finns platser kvar till både barngrupperna och NPF-idrotten, samtliga barngrupper star tar v 38. Välkommen med din bokning!

 

Innebandyansvarig sökes inför vinters säsong

Vi behöver fler som engagerar sig i kommande innebandysäsong omgående. Maila till Wictor.gullstrom@korpen.se för att få mer information.

 

Anmälning till innefotboll och innebandy är öppen

Nu går det också att anmäla sig till höstens innebandy och innefotboll via https://korpenkarlstad.zoezi.se/.

 

Ledare till höstens barngympagrupper sökes        

Vi har idag tre stycken barngruppen för barn 4-6 år, Lek och Rörelse, på Fredricelund, Färjestad och Herrhagen. Vi har nya ledare men vill fylla vår vikariepool för att undvika att pass ställs in under terminens gång. Enligt både forskning och berättat av idrottsutövare själva så är det viktiga inte att vara en duktig idrottare utan att se varje individ i gruppen, att lära sig barnens namn, att skapa engagemang och gemenskap och att se till att alla har roligt. Man kan låta barnen vara med o påverka innehållet för ökad rörelseglädje. Hör av dig till karlstad@korpen.se om du vill veta mer.

 

Radiointervju i P4 Värmland

För er som är intresserade av NPF-idrotten som finns här en radiointervju från torsdagen den 29/8 2019. De första 22 minuterna är vår intervju minus lite musik: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1335859?programid=3721

Tack P4 Värmland för detta möjlighet!

 

Intersport + Korpen Karlstad

Äntligen kan ni medlemmar köpa lagkläder eller träningskläder till reducerat pris via https://team.intersport.se/karlstad-korpen. Bra för både er medlemmar och en fördel för vår förening! Kolla in sortimentet och maila kristin.danielsson@korpen.se om du saknar någon vara så ska vi undersöka om det går att lägga till fler produkter vid intresse. Tack!

 

Zoezi-appen – kom åt vårt medlemsystem via nya app

Korpens medlemsystem KIT tillhandahålls av Zoezi. Nu finns medlemsystemet som app, gratis i Appstore och Google Play. Här kan enkelt sköta din amedlemsärenden och boka in dig på kurser. Hör av dig om du har frågor om detta.

 

Återigen, tack för att ni väljer Korpen! Tillsammans skapar vi rörelseglädje, prestationslöst idrottande och gemenskap för alla som vill vara med!

Välkomna med nya bokningar inför höstterminen!

Vänligen Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info