Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyhetsbrev december 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev december 2019


 Nyhetsbrev December 2019

ÄNTLIGEN  - Vi har snart FÖRENINGS-SWISH

Många yngre medlemmar, framförallt, tycker att det är krångligt att betala via plusgiro. Nu har vi äntligen ansökt om förenings-swish som gör det enkelt att betala direkt i mobilen, in till vårt bankkonto. Förra torsdagen skickade vi ut påminnelsefakturor till alla som inte betalat in er medlemsavgift, kursavgift eller annan inbetalning. Kolla er mail (kanske er mailskärpkorg, om det ligger en påminnelse där?) och betala in till oss via plusgiro som vanligt.

Efter nyår kommer vårt swish-nummer att fungera, vi meddelar när det är klart.

 

Tack P4 Värmland

Vi vill passa på att tacka P4 Värmland som var och träffade barnen under aktivitet i den lugna gruppen, den 26e november. Här kan du lyssna på inslaget: http://p4dela.sverigesradio.se/?id=16469

 

Påminnelse: Är du intresserad av Pickleball?

Korpen riks storsatsar på pickleball tillsammans med Pickleballförbundet. 24-25 jan är det två utbildningsdagar på Bosön för den som är intresserad av att starta upp detta för Korpen Karlstad, både organisatör samt ledare, vi har två platser. Är detta något just du skulle vilja satsa på och driva inom vår förening? Hör av dig till wictor.gullstrom@korpen.se så kan vi bolla vidare tillsammans.

 

Våren kursen inne i KIT slutet av v 50

Nu ligger alla vårens kurser i vattengympa, vuxengympa, barngympa och NPF-idrott inne i vårt system. Vissa av er har redan fått en bokningsbekräftelse via mail. Annars kan du redan nu boka din plats via https://korpenkarlstad.zoezi.se/ eller maila till karlstad@korpen.se så lägger vi in dig i kursen så snart vi är tillbaka i arbete igen. Tack!

 

NPF-idrott fortsätter

Nu är det klart att Kristin Danielsson blir kvar hos oss i Korpen Karlstad som föreningsutvecklare, tillsammans med Kerstin Mitander som sköter kansliet. Det betyder att NPF-idrotten också fortsätter. Här får barn med diagnoser eller koncentrationssvårigheter möjlighet att idrotta, testa hinderbanor och olika sporter, anpassade efter deras behov. Välkommen att prova eller hjälp att sprida denna information till familjer som är i behov av den. Rörelse är hälsa och välmående för dessa barn som sällan hittar något som passar deras behov. Maila till kristin.danielsson@korpen.se om du vill veta mer! Kurserna läggs in tillsammans med övriga kurser i slutet av v 50.

 

Hälsokrönika i KH-aktuellt även i vår

Många har säkert sett vårt fina samarbete med KH-aktuellt och våra hälsokrönikor där. Vill du tipsa oss om vad du tycker att vi ska skriva om, utifrån korpens perspektiv eller hälsa i allmänhet? Vi vill berätta om rörelseglädje och vad den ger för medvärden. Vad som händer i Idrottssverige och vilka utmaningar vi står inför. Rörelseglädje oavsett prestationskrav är vårt motto och vi ska finnas där för alla som vill idrotta på något sätt. Vilken idrott brinner du för och varför? Hör av dig till kristin.danielsson@korpen.se så kan vi se om vi kan få till en krönika från ett medlemsperspektiv, det hade varit spännande!

 

Slutligen, tack för er rörelseglädje i höst och ha nu en fin julledighet!

Vänligen Korpen Karlstads styrelse och personal

 

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info