Följ sidan "Nyhetsbrev jan 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev jan 2020

Nyhetsbrev Januari 2020

Hej alla medlemmar och välkomna till en ny termin!

Åsmöte torsdag 19 mars

Vi bjuder in alla medlemmar som vill, till vårt årsmöte den 19 mars kl 18.00. Vi bjuder på smörgåstårta och går igenom föreningens arbete och framtidsplaner. Anmälan sker till karlstad@korpen.se senast måndagen den 16e mars.

Medlemskap som ej betalas

Vi har dessvärre problem med att många av lagidrottsmedlemmar inte betalar sina medlemskap. Vi kommer inför kommande uppstart i utefotboll att kräva in betalningar för samtliga spelare samt lagavgift innan seriestart. Det kräver mer av oss och mer av lagledarna. Samtliga spelare som inte betalat sina medlemskap i dagsläget ligger samlade i en varningslista och kommer inte att få vara aktiva i föreningen igen förrän både skuld och ny medlemsavgift är betald i förskott.

Vi diskuterar även i styrelsen att införa inkassokrav på påminnelsefakturor för att minska vårt merarbete, vilket kan bli ett alternativ om vi inte får snabb ordning på detta problem.

Fotboll för tjejer?

Om intresse finns vill vi starta upp en träningsgrupp för tjejer som vill träna fotboll en fast tid varje vecka. Låter det intressant? Maila till karlstad@korpen.se så samlar vi ihop en namnlista och ser om detta kan bli verklighet!

Intressekoll – cup i innefotboll, innebandy eller dagens dubbel?

Vi är i planeringsstadiet gällande en cup innan vintersäsongen är över; i innefotboll, innebandy eller kanske både och? Ditt lag spelar både fotboll och innebandy emot andra lag. Vem vinner då? Rösta på ditt förslag genom att maila till wictor.gullstrom@korpen.se, tack!

Pickleball ny aktivitet i Korpen Karlstad?

Korpen riks storsatsar på pickleball tillsammans med Pickleballförbundet. Googla gärna och se om detta är något du skulle vilja testa att starta upp genom Korpen Karlstad. Hör av dig till wictor.gullstrom@korpen.se så kan vi bolla vidare tillsammans.

Platser kvar i barngruppen på Fredricelund

Vi har några platser kvar i vår barngrupp på Fredricelundsskolan på tisdagar. Maila till karlstad@korpen.se så hjälper vi dig med bokningen och självklart får man en reducerad avgift ifall man hoppar på kursen under terminens gång.

NPF-idrott – aktiva gruppen har platser kvar

Vi har 4 platser kvar i den aktiva gruppen i NPF-idrotten. I NPF-idrotten får barn med diagnoser eller koncentrationssvårigheter möjlighet att idrotta, testa hinderbanor och olika sporter, anpassade efter deras behov. Välkommen att prova eller hjälp oss att sprida denna information till familjer som är i behov av den. Rörelse är hälsa och välmående för dessa barn som sällan hittar något som passar deras behov. Maila till kristin.danielsson@korpen.se för mer information.

Styrelsemedlemmar som kan lagidrott sökes

Det är fortsatt något glest i vår styrelse. Vi vill ha in fler engagerade personer som är intresserade av hälsa och föreningsliv. Brinner du för lagidrott och vill vara med och påverka vilka aktiviteter som erbjuds i Karlstad så har du möjligheten i vår förening. Under Korpens vingar kan man skapa vilken idrottsaktivitet man vill så länge efterfrågan finns. Rörelseglädje oavsett prestationskrav är vårt motto och vi ska finnas där för alla som vill idrotta på något sätt. Vilken idrott brinner du för?

Maila din intresseanmälan till karlstad@korpen.se

Varmt välkomna till en händelserik vår med oss!

Vänligen Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade