Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev mars

19 MAR 2019 08:23
  • Skapad: 19 MAR 2019 08:23

 Nyhetsbrev Mars 2019

Anmälan för utefotbollen är nu öppen 😊

Tiden går fort, ljuset kommer tacksamt mer och mer och snart är det vår!! Det får oss såklart att längta än mer efter utefotbollen som drar igång i maj. Redan nu kan ni anmäla ert lag via länken:  https://www.korpenkarlstad.se/Fotboll/. Anmälan stänger den 28 april. 

Söker fler fotbollsdomare

Vi behöver fler som kan tänka sig att vara fotbollsdomare. Saknar du domarlicens? Vi står för utbildningen. Ring Wictor Gullström 0708-750186 eller maila till This is a mailto link så hör vi av oss till dig.

Bordtennisturneringen

Kul att det var så pass många med under vår bordtennisturnering, vilken lyckad dag det blev! Vi hoppas alla som deltog var nöjda. Vi vill särskilt tacka LB Fläktservice för att de sponsrade våra priser under detta evenemang och även Ica Maxi Välsviken och Coca-cola som sponsrade oss med frukt och dryck!

Inomhusfotbollscupens sista chans

Vår planerade fotbollscup den 30 mars verkar inte bli av då vi saknar många anmälningar, emot vad vi förväntade oss. Har ni planerat att anmäla er så gör det direkt, så att vi vet om vi ska fortsätta planeringen eller avbryta den.

KIT – fungerar anmälningarna för er medlemmar?

Vi tar gärna emot funderingar kring vårt nya IT-system KIT. Hur svårt eller lätt är det att anmäla sig till aktiviteter? Är det minsta problem så hör gärna av er till oss så att vi får reda på detta direkt i så fall, tack.

Vi vill engagera er medlemmar!

Vi kommer under året att ha två stycken dialogmöten då vi bjuder in alla medlemmar för att kunna påverka och diskutera Korpen Karlstads fortsatta utvecklilng. Planerat första datum ligger i maj eller juni månad. Vi återkommer med mer informatiom längre från i vår.

Vi samlar in mailadresser för att närma oss våra medlemmar. Vi påminner de som inte har registrerat sina mailadresser hos oss att göra det. Det är viktigt att vi från personal och styrelsens sida kan nå så många medlemmar som möjligt med information om vad som händer i föreningen, då vi alla är en del av verksamheten. Hjälp oss genom att uppdatera själv i KIT eller maila till oss på kansliet, This is a mailto link

Start för NPF-aktiviteter i april

Aktiviteterna för barn med NPF startar preliminärt den 4 april. Har du barn som är intresserat eller vet du någon familj som inte fått hört om detta, så be dem maila till This is a mailto link så tar Kristin kontakt med den det berör. Tack!

Vi startar samarbete med Intersport

Vi är på väg emot ett samarbete med Intersport Bergvik och hoppas kunna erbjuda träningskläder och tillbehör till rabatterade priser, via en länk från korpenkarlstad.se. Kanske vill ni ha lagkläder till laget eller behöver handla nya träningskläder? Intersport kommer också att bjuda in Korpen Karlstad till deras föreningskvällar under året för att ge oss möjlighet att erbjuda våra medlemmar något extra, som tack för att ni väljer Korpen Karlstad.

Aktiviteter för ungdomar – kom med förslag!

Vi kommer under våren att lägga lite tid på att se över vad det finns för aktiviteter för dagens ungdomar i Karlstadsregionen. Har ni tips eller idéer om vad som saknas för ungdomar idag eller vad vi från Korpens sida skulle kunna starta upp så maila till This is a mailto link, tack!

Korpen Karlstads årsmöte

Till sist påminner vi om att vi har årsmöte onsdagen den 20 mars, alla medlemmar är såklart välkomna. Anmäl er till This is a mailto link. Hoppas vi ses då!

 

Vänligen Korpen Karlstad

 

Skribent: Kristin Danielsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info