Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyhetsbrev november"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev november


Nyhetsbrev November 2019

 

Sweden floor cup

”Tävla om att bli Karlstad bästa lag". Det är kval i innebandy den 24e november, som Korpen riks anordnar. Sweden floor cup innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. I år är vi en av kvalorterna, otroligt roligt! 7 lag är anmälda och vi hoppas såklart på fler. Sista anmälningsdag är den 12 november.

Detta är en kvalcup till finalen som spelas i Kil 24-25 januari.  Cupen har även en lucky loser så alla lag har chansen att komma till Kil. Läs mer om riks satsning i länken nedan:  http://www.korpen.se/traning/SwedenFloorballCup?fbclid=IwAR27Hssqq3tSMYbu69R1mS3Fs66Xn_CN5upk6uyqIa8Q2Z0lG_7DlbInKGo

 

Pickleball ny aktivitet i Korpen Karlstad?

Korpen riks storsatsar på pickleball tillsammans med Pickleballförbundet. 24-25 jan är det två utbildningsdagar på Bosön för den som är intresserad av att starta upp detta för Korpen Karlstad, både organisatör samt ledare, vi har två platser. Är detta något just du skulle vilja satsa på och driva inom vår förening? Hör av dig till wictor.gullstrom@korpen.se så kan vi bolla vidare tillsammans.

 

Lussecupen 2019

Tyvärr måste vi meddela att Lussecupen är inställd i år pga flera skäl. Ni som betalat in avgift för denna redan kommer i dagarna att få pengarna tillbaka. Vi hoppas dock att denna cup kan leva vidare 2020 då Korpen Karlstad firar 75-årsjubileum!

 

NMI-undersökning

I mitten av oktober skickades en NMI-undersökning ut till alla våra medlemmar. Vi hoppas ni alla fått denna undersökning till er mail. Tack alla ni som hjälpt oss att besvara den. Snart kommer vi att få ta del av svaren, spännande!

 

Platser kvar i barngrupper

Vi har platser kvar i våra grupper på Fredricelund och Herrhagen. Maila till karlstad@korpen.se om du är intresserad så hjälper vi dig med bokningen och självklart får du en reducerad avgift för de tillfällen som är kvar.  

 

NPF-idrott

Påminnelse: Vi har 4 platser kvar i den aktiva gruppen i NPF-idrotten. I NPF-idrotten får barn med diagnoser eller koncentrationssvårigheter möjlighet att idrotta, testa hinderbanor och olika sporter, anpassade efter deras behov. Välkommen att prova eller hjälp att sprida denna information till familjer som är i behov av den. Rörelse är hälsa och välmående för dessa barn som sällan hittar något som passar deras behov. Maila till kristin.danielsson@korpen.se om du vill veta mer!

 

Är du vår nya styrelsemedlem?

Det är fortsatt något glest i vår styrelse. Vi vill ha in fler engagerade personer som är intresserade av hälsa och föreningsliv. Brinner du för idrott och vill vara med och påverka vilka aktiviteter som erbjuds i Karlstad så har du möjligheten. Under Korpens vingar kan man skapa vilken idrottsaktivitet man vill så länge efterfrågan finns. Rörelseglädje oavsett prestationskrav är vårt motto och vi ska finnas där för alla som vill idrotta på något sätt. Vilken idrott brinner du för?

 

Ha nu en riktigt fin och frisk november!!

Vänligen Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info