Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyhetsbrev september 2019"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev september 2019


Nyhetsbrev September 2019

 

Hälsoinspiratören Korpen Karlstad

Nu kan vi meddela att vi fått uppdraget att skriva hälsokrönikörer för tidningen KH-aktuellt under hösten! Så roligt tycker vi att få dela med oss av vår kunskap till hushåll i Karlstad, Hammarö, Kil, Deje och Forshaga. Man kan också läsa tidningen via www.svenskmediakonsult.se. I numret som kom ut i helgen som var, skriver Pia Paulsson i vår styrelse om rollen som vattengympainstruktör. Läs gärna!

Anmälan för innebandy är stängd

Vi har fått ihop en hel del lag till vinterns innebandy, otroligt roligt! Vi ser fram emot en spännande säsong!

Det är kval i innebandy den 24e november, som Korpen riks anordnar. Otroligt roligt att vi får ha detta här hos oss i Karlstad. Välkomna och heja fram lagen!

Finalen spelas längre fram i Kil.

Innefotbollen

Vi har problem med innefotbollens anmälningar via zoezi, så maila till wictor.gullstrom@korpen.se om du vill ha ett lag med i vinterns serie så hör vi av oss när det fungerar att anmäla via https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsports/. Sista anmälan är den 10 oktober, OBS förlängt datum!

Platser kvar i barngrupper

Vi har platser kvar i våra grupper på Fredricelund och Herrhagen. Maila till karlstad@korpen.se om du är intresserad så hjälper vi dig med bokningen.

NPF-idrott

Vi har 4 platser kvar i den aktiva gruppen och kan fylla upp med en till plats i den lugna gruppen om någon är intresserad. I NPF-idrotten får barn med diagnoser eller koncentrationssvårigheter möjlighet att idrotta, testa hinderbanor och olika sporter, anpassade efter deras behov. Välkommen att prova. Maila till kristin.danielsson@korpen.se om du vill veta mer.

Fler in i styrelsen

Vi vill ha in fler engagerade personer i styrelsen. Brinner du för idrott och vill vara med och påverka Karlstads föreningsliv så har du möjligheten. Under Korpens vingar kan man skapa vilken idrottsaktivitet man vill så länge efterfrågan finns. Rörelseglädje oavsett prestationskrav är vårt motto och vi ska finnas där för alla som vill idrotta på något sätt. Vilken idrott brinner du för?

Medlemskap i Korpen

Vi har många medlemmar som inte betalat sina medlemskap. Kommande vecka kommer vi att skicka ut påminnelsefakturor till er som ej betalat. Har ni betalat in senaste dagarna så bortser ni från påminnelsen. Ser du något fel på din faktura så maila till Kristin.danielsson@korpen.se så får vi kolla på det tillsammans. Tack!

Varmt välkomna till höstens aktiviteter!

Vänligen Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info