Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Medlemsmöte 3e juni"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Medlemsmöte 3e juniKorpen Karlstad bjuder in dig till ett utvecklande medlemsmöte!

Vi i Korpen Karlstad gör en förändringsresa på många sätt. I detta arbete vill vi säkerställa att vi går rätt väg utifrån vad ni medlemmar i föreningen efterfrågar, vill och tycker. Därför bjuder vi in alla som på ett eller annat sätt är eller har varit medlemmar i föreningen, oavsett rollen som ledare, styrelsemedlem, fotbollsspelare eller aktiv i en gymnastikgrupp. 

Vi bjuder in alla som varit medlemmar hos oss inom de senaste åren i hopp om att många finner intresse av att vilja komma!

Datum: måndag den 3e juni

Tid: 18.00 – 20.00

Plats: Idrottens hus, Industrigatan 1, Karlstad.

Vi har bjudit in Andreas Kullberg från Kullberg Evolution som ger oss verktyg och forskning kring bl a lycka och  ledarskap: 

"Att vara involverad i en ideell förening kan vara både kul och slitsamt. Vi tittar närmare på forskning kring mening, lycka och effektivt arbete och går igenom faktorer som har med lycka att göra. När vi gör något meningsfullt så ger det en större dimension i livet. Därför tjänar vi på att se bli bättre på lyfta blicken och se de effekter vårt arbete ger i närmiljön och i samhället. Vi tar också upp vad forskningen pekar på som gör att du blir en bra ledare."

Vi börjar kvällen med att beskriva hur utvecklingsresan inom Korpen riks sett ut senaste åren och var Korpen i stort strävar emot utifrån Svensk idrotts perspektiv, med Strategi 2025 och Fokus Korpen 2025 som utgångspunkter. Vi i Korpen Karlstad får hjälp och stöd i utvecklingsarbetet, både av Värmlandsidrotten och Korpens riks. Men det är viktigt att vi även går den väg som ni medlemmar efterfrågar och det är därför vi samlas denna kväll.  

Vi vill veta vad ni tycker om vårt arbete, vad vi kan förbättra och vilken väg ni vill att föreningen ska vandra. Ni som kommer kanske har smarta tankar om hur föreningen ska jobba framåt, hur ni ser på framtidens Karlstad Korpen. Vi vill sätta ihop ett bra team av ledare, få in fler i styrelsen och utveckla våra aktiviteter mer. Vill du själv vara engagerad inom ett visst område eller vet du någon annan som skulle vilja vara med och utveckla vår förening ytterligare? Har du ett barn i en barngrupp får du som förälder gärna komma och representera hen denna kväll.

För att vi ska kunna förbereda denna kväll så bra som möjligt vill vi gärna att ni fyller i denna medlemsenkät så snart ni har möjlighet:

https://www.survio.com/survey/d/X7S4E5A9A3I4J8C6E

Den är enkel och går snabbt att fylla i för att vi ska få så många svar vi bara kan. Era svar kommer att vara en vägvisare för oss inför framtiden, då vi ser vilka förbättringsområden och utvecklingsmöjligheter vi har framför oss. Stort tack på förhand!

Föranmäl dig via mail till karlstad@korpen.se senast den 29 maj så vi vet hur många vi blir. Vi bjuder på kaffe och frukt.  

 

Har du frågor kring denna kväll så kontakta oss gärna:  

Kristin Danielsson, 054-564190 alternativt kristin.danielsson@korpen.se

Föreningsutvecklare och administratör, Korpen Karlstad

Sofie Lindén, 010-4764724  alternativt sofie.linden@varmlandsidrotten.se 

Idrottskonsulent, Värmlandsidrotten 

Johanna Ahlin, 010-4764719 alternativt johanna.ahlin@varmlandsidrotten.se

Idrottskonsulent, Värmlandsidrotten 

 

Varmt välkommen den 3 juni!   

önskar Korpen Karlstad i samarbete med Värmlandsidrotten och Kullberg Evolution. 

 

               

 

 

(Då vi är i övergången mellan två medlemssystem så kan vissa av er få detta mail två ggr, vi ber er att ha överseende med detta denna gång.) 

 

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info