Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Uppdatering gällande Corona"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Uppdatering gällande Corona


Hej alla medlemmar!

Vi har valt att skjuta upp alla gympa- och vattengympatillfällen tills dess att vi vet hur Coronaläget kommer att utveckla sig i Sverige. Många i våra vattengympagrupper och barngympor tillhör riskgrupper. Vi har en förhoppning om att kunna senarelägga terminen och starta upp igen i maj och ha aktiviteter fram till sommarlovet. Huruvida detta kan komma att ske får framtiden utvisa.

Innebandyn kommer att fortsätta att spelas som planerat så länge inte andra rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten. 

Den planerade inomhuscupen i fotboll/innebandy har vi valt att ställa in.

Utomhusfotbollen kommer vi att ta beslut om i början av april, om vi ska starta upp den eller inte. Vi uppdaterar de som visat intresse via mail längre fram. 

Årsmötet är i dagsläget uppskjutet fram till maj månad. Mer info om detta finner du på vår hemsida www.korpenkarlstad.se där du ser den senaste informationen från vårt kansli. 

Tag  hand om varandra i dessa tider! 

 

Vänligen Personal och Styrelse, Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info