Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Augusti 2020

17 AUG 2020 15:01
Hej alla kära medlemmar!
Hoppas ni haft en bra sommar och hunnit njuta av vädret som varit så härligt senaste veckorna!
  • Uppdaterad: 17 AUG 2020 15:01

Som ni förstår är det fullt fokus från vår sida att göra så rätt vi bara kan, i dessa Coronatider. I dagsläget finns många frågor hängande över vår förening. Vilka rekommendationer finns att följa för oss från RF, Korpen riks, lokalägare? Vilka ledare har vi tillgängliga dessa tider? Hur många deltagare kan vi ha per grupp för att kunna genomföra respektive kurs? Vilka av våra medlemmar vill starta i våra kurser i höst?

Det vi behöver från er sida är att ni går in och intresseanmäla er till höstens kurser genom att boka in er på den kurs ni är intresserade av via https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Vi kan starta upp kurser med minst 5 deltagare, om vi har ledare och lokal tillgänglig och om vi kan lyckas genomföra kurser enligt de rekommendationer som finns. Här ligger stort ansvar på er medlemmar; hjälp till att hålla avstånd när vi går in och ut ur lokaler, kom ombytt till kursen vid behov, välj att duscha hemma om du är orolig, hålla distans så gott det går i den lokal som vi tillhandahåller.

Vi kommer under kommande vecka att försöka få svar på ovanstående frågor så att vi kan komma med besked om vilka kurser vi kan genomföra och till dess är det jättebra om ni bokat in er på kurserna så vi vet vilka vi ska försöka starta upp. Tack för att ni förstår att detta är ett samarbete och att vi tillsammans måste hjälpas åt för att vi ska kunna starta upp i höst.

Utefotbollen drar igång 24e augusti

Vi har beslutat att vi kör igång höstens fotbollsserie med start den 24e augusti. Sista anmälningsdatum och inbetalningsdatum är på onsdag den 19e augusti. Samtliga lagkaptener ska bjuda in sina spelare via KIT så att de kan koppla sig till laget i vårt medlemssystem. Detta för att underlätta för kansliet då vi ser vilka medlemmar som tillhör vilka lag. Läs mer.

Xrundan – Solapromenaden

Har du testat Xrundan ännu? Vi har tillsammans med Karlstads kommun, Karlstads Energi och Xrundan startat upp längs med Solapromenaden, en 10 km lång tipspromenad med digitala frågor, som slingrar sig genom Karlstad. Frågorna uppdateras varje söndag. Man behöver inte besvara alla frågor samma dag och man kan svara på frågorna i vilken ordning du vill i Appen Xrundan. Du kan också dela upp rundan olika dagar, svaren sparas så länge man inte stänger ner appen emellan promenaderna. Läs mer.

Uppdateringar i KIT

Vi har uppdaterat vårt medlemsprogram KIT under våren för att det ska bli lättare att hitta det man söker och att det ska samklanga med den uppdaterade hemsidan.

Nu finns alla höstens kurser under fliken Gruppträning i vänsterspalten, där vi samlat barngympa, vattengympa och NPF-idrott i en kurslista. Hör av er till oss om ni vill ha instruktioner via telefon första gången.

Samtliga lagidrotter, tävlingar etc, ex inom innebandy, fotboll, bordtennis, finns nu under fliken ”Korpidrott” i vänsterspalten. Här kan du enkelt klicka dig vidare inom den idrott du är intresserad utav.

Länken till KIT kommer här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Innebandykul och Öppen aktivitet Krp

Innebandykul för barn 5-9 år samt Öppen aktivitet på Krp drar igång igenom som vanligt den 2 september respektive den 14 september.

Årsmöte 2020

Vi hade i onsdags ett årsmöte utomhus i Musieparken, där vi valde in tre nya styrelsemedlemmar.

Ny ledare för Gympa Rygg Bas sökes

Vår gympakurs Rygg-bas i höst kommer inte att ledas av Ann-Marie och vi hoppas att någon av våra medlemmar kan vara intresserad av att ta över ledarskapet. Inget har visat intresse ännu och får vi inte tag i en ny ledare så kan inte kursen startas upp som vår förhoppning är i dagsläget.

Vi hör av oss snart igen, när vi har mer information om vad vi kan erbjuda i höst! Må gott i sensommarvärmen!

Vänligen Korpen Karlstad

Skribent: Kristin Danielsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info