Nyhetsbrev april 2021

16 APR 2021 10:05
Här kan du läsa vårt nyhetsbrev från april
  • Skapad: 16 APR 2021 10:05

Nyhetsbrev April 2021

Hoppas ni haft en fin påskledighet!

Årsmötet i föreningen har hållits och vi har fått en ny ordförande i Johan Ljungkvist. Vi är idag fem aktiva styrelsemedlemmar men vill gärna ha in någon mer. Är du intresserad av att vara med i uppstarten av året där vår planering läggs upp så maila This is a mailto link så kontaktar vi dig.

Vi fortsätter våra barngrupper nu efter påsklovet, alla är igång igen, så länge vi får enligt de rekommendationer och restriktioner som styr vår verksamhet.

INNEBANDY OCH VATTENGYMPA FORTSATT PAUSADE

Som det ser ut idag är innebandyserien och våra vattengympagrupper fortsatt pausade, fram till den 12 maj. Vi hoppas kunna ha nån form av säsongavslutning för innebandyn i maj där vi satsar på ett par heldagar i hallarna. Vi återkommer med info så snart vi vet när vi får starta upp.

UTEFOTBOLL I MAJ?

Vi håller tummar och tår för att vi ska kunna starta upp utefotbollen den 13 maj. Intresseanmälningar skickas till This is a mailto link. Senaste anmälningsdatum är 7 maj. Nu satsar vi på domarsidan med bra domare och utbildning så att det blir god kvalitet i serien. Välkomna med er anmälan!

PICKLEBALL - påminnelse

Vi vill satsa på Pickleball i höst och söker intresserade, även möjliga ansvariga som tillsammans med oss kan skapa ett vinnande koncept i samarbete med RF SISU, Karlstads kommun och Korpen riks. Maila till This is a mailto link för mer information.

Har ni frågor eller funderingar eller vill starta upp någon aktivitet i sommar, där ni kan samla vänner eller kollegor för stavgång,volleyboll eller annat så maila till oss så ser vi hur vi som förening kan hjälpa er! Tillsammans skapar vi rörelseglädje!

Trevlig helg!

önskar kansliet, Korpen Karlstad