Nyhetsbrev augusti 2021

30 AUG 2021 11:08
  • Skapad: 30 AUG 2021 11:08

Nyhetsbrev augusti 2021

Vilken underbar sommar vi har fått i år! Hoppas ni har det riktigt gott och kunnat njuta av det fantastiska vädret, badat och hittat ut i skog och mark.

Höstens kurser drar igång

Vi har haft en lyckad fotbollscup i sommar och denna vecka startar höstens första två aktiviteter upp. Idag är det Öppen aktivitet på Kronoparken i Kronoparksskolan, där du som förälder får komma och aktivera dig tillsammans med ditt barn. För barn från 4 år. Ledare finns på plats för att ta emot er. Det enda som vi kräver är ett medlemskap i vår förening. På onsdag drar innebandykul igång i Kronoparkens gympasal, för barn 5-9 år mellan 17-18. Boka in er via https://korpenkarlstad.zoezi.se/ eller meddela dina personuppgifter när du kommer dit. Ledare är Johan och Dennis, läs mer på vår hemsida www.korpenkarlstad.se.

Hösten fotbollsserie inställd

Höstens fotbollsserie kommer tyvärr inte att starta upp pga för få anmälningar. Vet du redan nu att ditt lag vill vara med i Korpens fotboll till våren så maila till This is a mailto link så hör vi av oss i god tid innan kommande säsong drar igång.

Vattengympa i höst endast på Sundsta badhus

Nu är det klart att den vattengympakurs vi kan starta upp är måndagsgruppen på Sundsta, 20.00-20.45. Det finns fortfarande platser kvar så maila din anmälan till This is a mailto link eller anmäl dig via https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Barngrupper startar igen v 36 och 37

Vi startar upp Lek och Rörelse nästa måndag, v 36 och NPF-idrottens aktiva och lugna grupp tors resp tis v 37. Det finns platser kvar i både barngruppen och i den lugna gruppen. NPF-idrottens lugna grupp är för barn med ADD, lågfungerande ADHD eller liknande problematik. Där kan man vara med på sina egna villkor och ledarna hjälper dig at lyckas varje tillfälle. Bildstöd och ev andra hjälpmedel finns att tillgå. Välkommen att prova på! Anmälan skickas till This is a mailto link

Är ditt barn nytt i föreningen startar du ett konto i ditt barns namn, med barnets personnummer och förälders kontaktuppgifter och bokar sen in barnet på vald kurs här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/. Vi har haft problem med bokningen för våra barn i föreningen, så maila This is a mailto link om det krånglar!

Innebandysäsongen är snart här!

Äntligen, alla innebandy-medlemmar, drar innebandyn igång igen!! Den 26e september planerar vi att ha en försäsongscup i Tingvallahallarna. Välkommen med din anmälan här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/Korpidrott/Innebandy

Serien drar sedan igång i oktober. Den här säsongen hoppas vi såklart att hela serien kan spelas, från oktober till mars. Samla ett lag och anmäl er på samma länk som ovan. Alla frågor mailas till This is a mailto link.

Boulecup i december

I år satsar vi på en Boulecup igen den 12 december. Mer info kommer att finnas på vår hemsida senare i höst. Välkommen med anmälan redan nu till This is a mailto link.

En förening i utveckling!

Vi har lite nya aktiviteter på G så håll utkik i kommande veckobrev, facebook eller på vår hemsida. Bland annat önskar vi fortsatt att starta upp Pickleball, Tjejidrott för ungdomar, 13+ och ev fler NPF-aktiviteter i samarbete med Mirum – Tillsammans i Värmland. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår förening! Vill du vara med i styrelsen eller har spännande idéer att utveckla inom rörelseglädjen så är Korpen det forum du kan använda. Vi kan starta upp i stort sett vilken idrott eller aktivitet som helst, bara gemenskap, rörelseglädje och motion finns med! Maila till This is a mailto link så tar rätt person i föreningen kontakt med dig!

Väl mött i höst!

Önskar kansli och styrelse, Korpen Karlstad