Nyhetsbrev dec 2021

21 DEC 2021 14:59
  • Skapad: 21 DEC 2021 14:59

Nyhetsbrev December 2021

Terminen lider mot sitt slut och slutade tidigare än planerat för vissa av våra grupper, främst barngrupperna, ett beslut vi är väldigt nöjda med nu i efterhand när vi ser att smittan tagit fart ordentligt. Vi hoppas ha hjälpt till att minska smitta mellan skolor för vissa av våra yngre medlemmar. Tack för att ni står ut med snabba kast och hastiga beslut. Tillsammans gör vi allt vi kan för att minska smittan och säkra våra aktiviteter.

Pickleball

Äntligen, efter många års diskussioner, är Pickleballen igång, med start igen 9 januari, på söndagar 10.45-12.15 i Racketcenter vid Tingvallahallarna och varannan måndagskväll i Kroppkärrsskolan, bokar gör man just nu igenom mail till This is a mailto link.

Pickleball passar alla åldrar och är en prisvärd konkurrent till dyra sporten Padel. Läs mer på vår facebook och dela gärna vårt facebook-inlägg om Pickleballen till dina vänner. Frågor mailas till This is a mailto link

Bouleserie i vår planeras

I år den 12 december satsade vi på en Boulecup som föll väl ut. Tack alla som deltagit och till de som arbetat med den 😊 Mer info kommer att finnas på vår hemsida inom kort om kommande satsning på en vinterserie, med start i januari eller februari, preliminärt på tisdagskvällar. Intresseanmälan kan redan nu skickas till This is a mailto link.

Barnverksamhet – en till grupp på Fredricelund?

För de av er som läste vår senaste krönika i KH-aktuellt förstår ni vårt stora dilemma angående våra barngrupper. Vi har nu ledare för att återigen starta upp gruppen på Fredricelundsskolan igen, samtidigt som Omikron börjar sprider sig i Värmland och barn på många olika skolor blir sjuka just nu. Vi hoppas att vågen av smitta lagt sig till dess att vårens kurser drar igång igen. Har du barn i Wåxnäsområdet eller västra Karlstad i ålder 4-6, som vill börja gympa med oss, i Fredricelundsskolans gympasal så skicka gärna ett mail till oss, så kan vi prelimiärboka en plats åt er, om det blir så att vi startar upp där igen.

PÅMINNER: Vi har efterfrågan om en till NPF-idrottsgrupp till, en aktiv sådan, men här ligger vikten 100% på att hitta två riktigt duktiga ledare med rätt egenskaper för att klara detta riktigt bra! Vet du någon med erfarenhet och intresse av att leda en liten grupp med aktiva barn i ålder 6-12 år så hör av er till oss.

Innebandyn tar juluppehåll

Innebandysäsongen tar nu ett juluppehåll och startar upp igen den 9e januari. De första två tillfällena, 9e och 16e kan spelschemat komma att ändras något så dubbelkolla era speltider innan första speltillfället.

Vattengympaplanering

Två vattengympagrupper har varit i full gång i höst, Vi hoppas såklart på ytterligare en grupp ute i Sätterstrands badhus igen från och med januari. Det är också klart att Smedens vattengympa drar igång igen i januari, om inga nya restriktioner hinner komma tills dess. Vi håller tummar och tår för att kunna starta upp, då vissa av er saknar gympan flera terminer nu. Troligen blir tiderna i lokal Smeden nu på fredagar istället för onsdagar. Info skickas till er från Kerstin när kurserna ligger ute efter nyår.

Inomhusfotbollscup 5 februari

Vi planerar även för en fotbollscup den 5 februari, om allt går vår väg. Är detta något för dig och dina vänner? Maila din intresseanmälan till This is a mailto link. Direkt efter nyår kommer mer info på vår hemsida om detta.

Saknade medlemskapsavgifter från några medlemmar

Tyvärr har det uppstått ett par skador i innebandyserien och vi påminner alla våra medlemmar att säkerställa att ni betalt er medlemsavgift, så att ni är försäkrade. Vet du med dig att du inte betalt ditt medlemskap eller vet nån i ditt lag som inte står med i laglistan i Zoezi (gäller innebandyn) så påminn dem! Swisha till 123 144 85 13, 200 kr om du är över 20 år och 125 kr om du är under 20 år. Märk betalningen med ditt fullständiga namn och personnummer. Tack!

Fortsatta krönikörer i KH-aktuellt

Vi har fått möjlighet att fortsätta skriva hälsoinspirerande krönikor för KH-aktuellt även år 2022. Vill du som medlem i Korpen Karlstad skriva en egen krönika? Eller har du tips på ett område inom idrott och hälsa som vi borde skriva om? Maila till This is a mailto link. Vi tar tacksamt emot idéer!

Sammanfattningsvis avslutar vi nu ett till väldigt annorlunda idrottsår, med stor ovisshet inför våren 2022. Vi hoppas såklart på fortsatt aktivitet i föreningen, på ett coronasäkert sätt i vår. Vi hoppas ni väntar ut bättre tider tillsammans med oss och finns kvar när vi kan satsa till 100 % igen.

Men först, tag hand om varandra och njut av gott sällskap, julefrid och mysiga stunder i julhelgerna.

God jul och gott nytt år! önskar kansli och styrelse, Korpen Karlstad