Nyhetsbrev juni 2021

24 JUN 2021 09:52
  • Skapad: 24 JUN 2021 09:52

Nyhetsbrev juni 2021

Hoppas ni haft en härlig början på sommaren, vissa även sin semester. Idag går vi på kansliet på ledighet och är åter på plats i början av augusti. Akuta meddelanden kan talas in på vår kanslitelefon som lyssnas av med jämna mellanrum. Vi hoppas att hösten kan startas upp så som 2019 startade, så att alla aktiviteter kan vara igång igen. Det återstår att se.

Fotbollscup i sommar

Planerat i sommar är en fotbollscup som kommer att hållas den 31 juli. Mer info om denna kommer inom kort på facebook så håll utkik. Intresseanmälningar och frågor skickas till This is a mailto link.

Hösten fotbollsserie

Höstens fotbollsserie startar den 19 augusti och sista anmälningsdag är den 12 augusti. Hemsidan kommer att uppdateras med denna info inom kort av bollsportansvarig under kansliets ledighet. Vid frågor så maila This is a mailto link

Vattengympa i höst?

Vi vet ännu inte vilka lokaler vi har att tillgå för vattengympa i höst, vi återkommer med information efter sommaren, när vi vet åt vilket håll restriktionerna gått. Vi planerar för två grupper på Smeden i Kil och två grupper på Sätterstrand precis som förr. Likadant hoppas vi att vi kan starta upp gruppen på Sundsta igen. Maila oss gärna info om du är intresserad av att vara med i någon av grupperna, så bokar vi in er så snart vi vet om de kan starta upp i september som vi hoppas på.

Barngrupper startar igen i september – kan boka redan nu!

Vi startar upp både Lek och Rörelse, NPF-idrott och Innebandykul samt Öppen aktivitet i början av september. Kurserna finns att boka in sig på redan nu här:

Är ditt barn nytt i föreningen startar du ett konto i ditt barns namn, med barnets personnummer och förälders kontaktuppgifter och bokar sen in barnet på vald kurs.

Vi ser fram emot en fartfylld höst med nya aktiviteter som startas upp och fler som vill vara med och dela rörelseglädje och gemenskap med oss i vår förening!

Ha nu en riktigt härlig sommar!

Önskar kansli och styrelse, Korpen Karlstad