Nyhetsbrev mars 2020

23 APR 2020 09:06
Här kan du som medlem läsa mars månads nyhetsbrev
  • Skapad: 23 APR 2020 09:06

Nyhetsbrev Mars 2020

Korpen Karlstads årsmöte 19 mars 18.00

Den 13 mars är sista anmälningsdagen för att närvara på årsmötet den 19 mars 18.00 i Idrottens hus. Välkommen med din anmälan!

Jubileumscup i Innefotboll/Innebandy

Om vi får ihop minst 6 lag per dag kommer vi att arrangera en innefotbolls- och innebandycup den 25-26 april i Tingvallahallarna. Kostnad 750 kr/lag per dag. Lördagen spelas det fotboll och på söndagen innebandy. För mer info maila till This is a mailto link. Senaste anmälan är den 19 april. Hoppas ni tar chansen att ha en riktigt rolig helg med oss! 😊

Innebandykul på Kronoparken, för barn 5-9 år.

Vi har startat upp Innebandykul för barn, 5-9 år, i Kronoparksskolans gymnastiksal onsdagar 17-18, fram till den 29 april. Självklart betalar du endast del av terminavgift om du hoppar in i gruppen nu. Välkommen med din anmälan via https://korpenkarlstad.zoezi.se/. Läs mer via korpenkarlstad.se under fliken innebandy.

Vattengympa på Sundsta badhus – något för dig?

Det finns platser kvar i vattengympagruppen på Sundsta badhus måndagar 20.00-20.45. Anmäl dig via https://korpenkarlstad.zoezi.se/ och självklart betalar du reducerad terminsavgift fram resten av vårens tillfällen.

Utefotbollen 2020

Snart börjar vårens utefotollen att planeras, med trolig start sista veckan i april/första veckan i maj. Liksom förra året kommer vi att ha en serie innan sommaren och en serie efter sommaren. Nytt för i år är att både lagavgift samt medlemsavgifter, för de spelare som ska spela, ska betalas av lagkapten eller annan representant i laget, i god tid innan spelet drar igång. Betalar man inte i tid får laget inte bara med.  Likadant kommer vi att vara hårda på att sista anmälningsdag gäller, för att inte behöva göra om spelschemat.

Vi söker ledare för Rygg-bas-pass i höst

Inför hösten har vi ledarbrist i vår ryggbas-grupp på tisdagar i Fredricelundsskolan gymnastiksal. Är du vår nya ledare? Maila till This is a mailto link om du är intresserad av att veta mer.

NPF-ledare behövs ganska akut till den aktiva gruppen.

Vi behöver ny ledare till den aktiva gruppen i NPF-idrotten. Är du trygg, tydlig och har barnasinnet kvar och vill ge barnen en härlig timme att se fram emot varje vecka så maila till This is a mailto link. Detta är verksamhet som gör skillnad för dessa barn så tveka inte att höra av dig! Tack!

Ämnen för KH-aktuellts hälsokrönika

Vilka ämnen vill du att vi tar upp i vårens KH-aktuelltstidningar? Maila förslag till This is a mailto link. Vi vill sprida info om allt inom hälsa. Tack!

Är du intresserad av styrelsearbete, kom på årsmötet och träffa oss!

Ha en fin månad, fylld med rörelseglädje!

Vänligen Korpen Karlstad