Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev november 2021

03 NOV 2021 12:06
  • Skapad: 03 NOV 2021 12:06

Nyhetsbrev November 2021

 

Hej alla medlemmar!

Här kommer senaste info från Korpen Karlstad.

 

Pickleball

Äntligen, efter många års diskussioner, kommer vi att starta upp Pickleball, med ett Öppet hus, i Racketcenter den 27 november. Kom och testa sporten tillsammans med dina vänner, din mormor eller granne. Pickleball passar alla åldrar och är en prisvärd konkurrent till dyra sporten Padel. Vi kommer efter detta tillfälle att erbjuda tider där ni får spela Pickleball som medlem i vår förening till en låg kostnad per tillfälle, antingen i Racketcenter under en helgdag alternativt i Kroppkärrsskolans gymnastiksal. Läs mer på vår facebook och dela gärna vårt facebook-inlägg om Pickleballen till dina vänner. Frågor mailas till This is a mailto link

 

Innebandycup Sweden Floor Cup 5 dec

I år kommer vi återigen ha innebandykvalet till Sweden Floor cup i december. Som vi längtat!! All info finns i länken nedan. Samla ett lag och anmäl er via https://www.korpenkarlstad.se/Korpidrott/innebandy20212022/SwedenFloorballCup5dec/. Alla frågor mailas till This is a mailto link.

 

Boulecup i december

I år satsar vi på en Boulecup den 12 december. Mer info kommer att finnas på vår hemsida inom kort. Välkommen med anmälan redan nu till This is a mailto link. En bindande anmälan kräver en betalt avgift på 200 kr/lag senast den 1 december.

Vi siktar också på en vinterserie med start i januari. Intresse kan anmälas redan nu till kansliets mail This is a mailto link. Mer info kommer i december. 

 

Barnverksamhet

Nu har halva terminen gått och alla våra barngrupper är i full gång. Vi har efterfrågan om en till NPF-idrottsgrupp till, en aktiv sådan, men här ligger vikten 100% på att hitta två riktigt duktiga ledare med rätt egenskaper för att klara detta riktigt bra! Vet du någon med erfarenhet och intresse av att leda en liten grupp med aktiva barn i ålder 6-12 år så hör av er till oss.

 

 Vattengympagrupper

Två vattengympagrupper är igång äntligen, vi hoppas såklart på ytterligare en grupp ute i Sätterstrands badhus igen from januari. Det är också helt klart att Smedens vattengympa drar igång igen i januari, det känns så skönt! Vet att många av er har väntat och snart är den över! 😊

 

Saknade medlemskapsavgifter från innebandymedlemmar

Vi saknar många innebandymedlemmars medlemsavgifter, Vi är på väg att kartlägga alla som inte betalt och kommer skicka information till samtliga lagkaptener om vilka spelare som inte betalt och inte heller få spela fler matcher framöver. Vet du med dig att du inte betalt så swisha direkt till 123 144 85 13, 200 kr om du är över 20 år och 125 kr om du är under 20 år. 

 

För er som har höstlov får ni ha ett riktigt härligt lov de sista dagarna! Ni andra får också ha det riktigt gott! 😊

Önskar kansli och styrelse, Korpen Karlstad

 

 

 

 

Skribent: Kristin Danielsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info