Nyhetsbrev september 2020

22 SEP 2020 18:03
  • Uppdaterad: 22 SEP 2020 18:03

Nyhetsbrev september 2020

Äntligen är alla våra kurser igång! Vi lyckades!!

Återbetalning till er som betalat full avgift men har tillfällen tillgodo från i våras

Som ni förstår har det varit fullt fokus från vår sida att göra så rätt vi bara kan, i dessa Coronatider. Kommande veckor ska vi gå igenom alla fakturor och se till att ni som betalat full avgift men har rätt till halv kursavgift får era pengar tillbaka. Vill ni betala fullt, för att stödja vår förening i dessa tider, så maila gärna till oss så vi vet om detta.

Halvfulla barngympakurser

Barngympagrupperna har platser kvar om du har ett barn vill testa på vår gympa. Självklart reducerar vi priset om ni missat ett par tillfällen.

Här är länken för att anmäla dig till våra kurser: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Samtliga höstens kurser ligger under fliken Gruppträning i vänsterspalten, där vi samlat barngympa, vattengympa och NPF-idrott i en kurslista. Hör av er till oss om ni vill ha instruktioner via telefon första gången.

Samtliga lagidrotter, tävlingar etc, ex inom innebandy, fotboll, bordtennis, finns nu under fliken ”Korpidrott” i vänsterspalten. Här kan du enkelt klicka dig vidare inom den idrott du är intresserad utav.

Innebandyseriestart

I dagsläget har vi 6 lag anmälda till innebandyserien. Vi behöver ha 8 lag för att kunna starta upp. Preliminär start för serien är den 11 oktober. Den 7 oktober har vi uppstartamöte tillsammans med samtliga lagkaptener för att gå igenom förhållningsregler, vad lagkaptenen ansvarar för och hur ansvaret är fördelat mellan oss inom Korpen Karlstad. Hoppas på ett gott samarbetet inför seriestarten!

Seriestart för innefotbollen

I dagsläget planerar vi att innefotbollen startar upp i slutet av oktober eller början av november. Maila This is a mailto link för mer info och tidig anmälan. Vi ser gärna att många hör av sig så snart som möjligt med intresseanmälan.

NPF-intervju

Nättidningen Special Nest har uppmärksammat vår satsning på NPF-idrotten och intervjuade Korpen Karlstads Kristin Danielsson. Intervjun hittar du här:

Återigen välkomna till en härlig höst tillsammans med oss!!

Vänligen Korpen Karlstad