Coronaläget i Korpen Karlstad

23 APR 2020 09:04
Dessa aktiviteter påverkas av rådande Coronautveckling.
  • Uppdaterad: 23 APR 2020 09:04

Vi har valt att skjuta upp alla gympa- och vattengympatillfällen tills dess att vi vet hur Coronaläget kommer att utveckla sig i Sverige. Många i våra vattengympagrupper och barngympor tillhör riskgrupper. Vi har en förhoppning om att kunna senarelägga terminen och starta upp igen i maj och ha aktiviteter fram till sommarlovet. Huruvida detta kan komma att ske får framtiden utvisa.

Innebandyn kommer att fortsätta att spelas som planerat så länge inte andra rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten.

Den planerade inomhuscupen i fotboll/innebandy har vi valt att ställa in.

Utomhusfotbollen kommer vi att ta beslut om i början av april, om vi ska starta upp den eller inte. Vi uppdaterar de som visat intresse via mail längre fram.

Årsmötet är i dagsläget uppskjutet fram till maj månad. Mer info om detta finner du på vår hemsida www.korpenkarlstad.se där du ser den senaste informationen från vårt kansli.

Tag  hand om varandra i dessa tider!

Vänligen Personal och Styrelse, Korpen Karlstad