Hoppa till sidans innehåll

God jul och tack för i år!

21 DEC 2020 13:20
  • Skapad: 21 DEC 2020 13:20

Info och julönskningar från Korpen Karlstad

Nyhetsbrev december 2020

 

Hej alla medlemmar! 

Snart är julen här och ännu ett år är snart tillända, ett år som satt allting ur spel, både inom idrotten och samhället i stort. Vi håller alla tummar för att detta kommer att lugna sig i takt med kommande vaccinationer och att alla fortsätter att följa de rekommendationer vi får till oss. 

Vi vill tacka er alla för att följt våra önskemål, rådande rekommendationer och anpassat er så fint under tiden terminen i höst kunnat fortgå. Vi är tacksamma för de aktiviteter vi fått hålla igång och längtar till dess att vi kan starta upp igen!

 

Vårterminen – starten senareläggs tills vidare

Vi vet ännu ingenting om vårens termin och när den kan komma att starta. Det vi bestämt är att vi förlänger terminen en vecka, dvs att den avslutar runt v 20. Kostnaden för vårens kurser kommer att anpassas efter de tillfällen vi tror att vi kommer att kunna erbjuda, från start till sista tillfälle. Allt för att det ska bli så rätt som möjligt. Detta innebär såklart minskade intäkter för föreningen men vi hoppas att vi kommer att klara år 2021 så bra som det bara är möjligt ändå.  

Om ni vill så maila redan nu intresseanmälning för vårens kurser till This is a mailto link. Vi kommer att gå ut med information om planerade terminsstarter så snart vi vet mer.

 

Julledigt på kansliet 

Kansliet tar imorgon tisdag julledigt och är tillbaka i arbete nån gång mellan den 7 och 11 januari. Ev akuta ärenden talas in på kontorstelefonen 010 - 476 47 90.  

 

Innebandyn fortsätter att vara på paus

Innebandyn är liksom all vår gympaverksamhet pausad. Vi går ut med information så snart vi vet när den kan komma att tas vid igen. 

 

Påminnelse om obetalda fakturor

Vi har tyvärr även denna höst en del medlemsavgifter som inte är betalade. Vi kommer imorgon att skicka ut nya påminnelser till er som har skuld till oss, via vårt system zoezi.se. 

Gå in på https://korpenkarlstad.zoezi.se/ och logga in för att se din faktura som inte är betalad. Är du under 20 år kostar det 125 kr att vara medlem under ett år, är du över 20 år kostar det 175 kr. Enklast swishar du in din avgift till 123 144 85 13. Tack!! 

 

Korpserie i Curling? Börja med en testa-på-dag i vår!

Karlstad Curlingklubb vill erbjuda alla Korpmedlemmar en prova-på-dag med förhoppning på en kommande Korpserie i vår om det går som planerat. När denna prova-på-dag går att genomföra vet vi ännu inte, men intresseanmälan skickas när som helst till This is a mailto link så hör vi av oss när vi vet mer. 

 

Nya aktiviteter inom Korpen? 

Vi ser 2021 som en nystart och är intresserade av att utöka vår verksamhet! Har du som medlem förslag på något ni vill starta upp så bolla gärna idéer med oss. Maila till This is a mailto link så hör vi av oss.  

 

God jul och gott nytt år önskar 

personal och styrelse i Korpen Karlstad

 

 

Skribent: Kristin Danielsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info