Hoppa till sidans innehåll

Karlstad Korpförening har sorg...

03 JUL 2020 21:30
  • Skapad: 03 JUL 2020 21:30

Under juni 2020s  slut nåddes vi att vår mångårig Leif ”Stalin” Andersson har lämnat oss idrottskamrater strax innan han skulle fyllt 82 år.

Leif arbetade ideellt i Karlstad Korpförening i närmare 60 år som ansvarig för våra lagsporter. Fotbollen låg honom alltid närmast hjärtat, men vi lärde också, på senare år, känna honom som en engagerad administratör och ledare även inom innebandy, bordtennis, boule och andra idag insomnade sporter.

Leif hade ett mycket stort idrottshjärta och visste vad som var viktigt i att driva lagsporter. Bra spelplaner, hantering av regler/lottning/spelschema/tabeller/kamratskap var viktiga ingredienser och bidrog starkt till den framgång vi genom åren haft inom samtliga lagsporter.

Leif var under många, många år även en ovärderlig och unik ledamot och vice ordförande i vår styrelse. Vi övriga konstaterade många gånger att ”personer som Leif föds inte idag”. Med sitt djupa ideella engagemang var Leif helt enkelt unik i sin mest positiva betydelse.

Vi sänder varma och tacksamma tankar till Leif och tänker, i denna saknadens stund, också på Leif’s dotter Eva-Lena med familj.


Vännerna i Karlstad Korpförening

 

Skribent: Wictor Gullström
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info