Nya restriktioner - Info från styrelsen

13 NOV 2020 10:50
  • Skapad: 13 NOV 2020 10:50

Hej, du medlem i Karlstad Korpförening!

Det är med tråkiga besked vi tyvärr måste dra i handbromsen vi också!

Vi väljer att pausa de flesta av våra aktiviteter fram tills den 11 december till att börja med.

Gällande aktiviteterna för dig som är född senare än 2005 dvs. 15 år eller yngre kommer även de flesta av dessa aktiviteterna pausas och förhoppningsvis komma igång senare igen! Vi håller på undersöka vad som kommer hända med alla barngrupperna. Fungerar det att köra några av dessa aktiviteter efter samtal med ledare kommer dessa kanske att kunna fortlöpa. Vi kommer att höra av oss till berörda grupper! Gällande den öppna aktiviteten på Kronoparksskolan är den ej aktiv under denna tid!

För att vara tydlig så kommer vi inte betala tillbaka för de inställda och pausade aktiviteterna pga. Den rådande situation med Covid-19 innebär, då denna smittspridning har vi inte har någon möjlighet att styra över mer än att försöka bromsa den så gott det går! Vi kommer att diskutera i styrelsen hurvida vi ska göra för inställda grupper nu under vintern 2020 om det ska bli kompensation för att deltaga i gruppaktiviteter under våren 2021 eller inte. Mer information följer i december.

Innebandyserien kommer att pausas tillfälligt och lägligt (det skulle iallafall vara uppehåll 2 söndagar under kommande veckor). Kommande omgång som är nu på söndag den 15de november kommer bli inställd och spelas under våren 2021, antagligen uppdelad eller en helt annan speldag. Skulle dessa restriktioner fortlöpa även efter den 11 december och framåt kommer speldagarna i december även dessa flyttas framåt och vi spelar dessa matcher under våren 2021 också. Vi har speldatum som var ämnade till uppdelning av serien men det kan bli lite annorlunda.. Så när det närmar sig den 11 december kommer vi att höra av oss igen för Innebandy lagledare.

Mvh

Wictor Gullström Ordförande Karlstad Korpförening, tillsammans med övrig styrelse samt personal