Följ sidan "Nyhetsbrev april 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsbrev april 2020

Läget just nu

Vi har just nu ingen aktivitet igång i föreningen. Innebandy avslutades i söndags och vi är glada att vi kunnat genomföra detta trots rådande Coronatider.

Utefotbollen våren 2020

Utefotbollen har vi skjutit fram tills i mitten av maj och hoppas att så många av er som möjligt vill delta i år igen. Gå in på https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsport/4 och anmäl ditt lagg. Kom också ihåg att skriva in samtliga mailadresser till lagets spelare i anmälan så att alla skapar konton i vårt medlemsregister och lägger till ett medlemskap på sin profil. Först då har man rätt att delta i Korpenfotbollen våren 2020.

Kompensation för vårens missade kurstillfällen

För er som betalt full avgift för kurser som ställts in nu i vår så kommer vi att kompensera detta genom att erbjuda hösten kurser till reducerat pris, för att ni ska få det som ni betalt för. Så vi ser fram emot en höst full av aktiviteter och kurser.

Ny ledare för Gympa Rygg Bas sökes.

Vår gympakurs Rygg-bas-i höst kommer inte att ledas av Ann-Marie och vi hoppas att någon av våra medlemmar kan vara intresserad av att ta över ledarskapet. Intresse och ev frågor mailar ni till karlstad@korpen.se. Vi tackar Ann-Marie för hennes fina engagemang i föreningen under många år!

Uppdatering gällande medlemskap i Korpen Karlstad

Äntligen har vi fått ordning på vårt medlemssystem så att inte fakturor för förnyelse av medlemskap skickas ut per automatik.Ett nytt medlemslap lägger ni istället till som en produkt i KIT när ni börjar en ny kurs eller säsong om ni ser att ni inte har ett aktivt medlemskap i er profil. Detta kan ni se här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Ni som fått fakturor skickade till er som inte vill fortsätta att vara aktiva i föreningen (främst de fotbollsspelare som var med i förra vårens sereispel), mailar info om detta till oss så makulerar vi fakturan åt er.

Årsmöte 2020

Vi har ännu inte tagit beslut om årets årsmöte och kommer att lägga ut uppdaterad information om detta på vår hemsida.

Korpens Karlstads fokus i dessa tider

När aktiviteter ligger nere passar vi på att uppdatera vårt medlemssystem KIT och gör det enklare och mer lättöverskådligt för er medlemmar. Vi kommer också att uppdatera vår hemsida så att rätt information ligger på startsidan, där du enkelt kan klicka dig vidare för att få mer information om det just du är intresserad utav.  Har du tips eller förslag på förbättringar så maila kristin.danielsson@korpen.se så ska vi ta till oss detta. Det är tillsammans vi utvecklas som förening och vi tar mer än gärna emot hjälp och idéer!

Avslutningsvis, satsa på friluftsliv!

Vårt tips till er medlemmar, ut och rör på er! Hitta nya vandringsleder i områden du inte varit i förut, njut av vädret och naturen. Passa på att varva ner och njuta av livet som för många just nu snurrar i ett lite långsammare tempo. Var också rädda om er!

Vi ser fram emot en händelserik höst i vår verksamhet, tillsammans med er alla!

Vänligen Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade