Nyhetsbrev Januari 2021

29 JAN 2021 09:49
Här följer senaste nytt om vår verksamhet under Coronatider.
  • Skapad: 29 JAN 2021 09:49

Nyhetsbrev Januari 2021

Hoppas ni haft en fin julledighet och att vardagen har kommit igång på ett säkert sätt för er. I Korpen Karlstad sitter vi nu med planering av en oviss vår. Vi hoppas såklart att vi kommer att kunna starta upp gruppverksamheten och innebandyserien så snart det anses säkert samt att vi har ledare för uppdraget.Vi håller alla tummar för att spridningen kommer att lugna sig i takt med vaccinationer och följda rekommendationer och att samhället sakta kan öppna upp igen.

Vi vet ännu inte när vårterminen kan komma att starta. Det vi bestämt är att vi förlänger terminen en vecka, dvs att den avslutar runt v 20. Som vi tidigare förklarat så kommer vi att anpassas vårterminens kostnad utifrån antalet tillfällen vi får ihop, från första till sista tillfälle. Detta innebär såklart minskade intäkter för föreningen men vi hoppas att vi kommer att klara år 2021 så bra som det bara är möjligt ändå.

Vi kommer kommande vecka att samla in intresseanmälningar för att se vilka barngrupper som går att starta upp, med tillräckligt många deltagare. Är någon förälder intresserad av ledaruppdrag så maila till This is a mailto link

Om ni vill så maila redan nu intresseanmälning för vårens kurser till This is a mailto link. Vi kommer att gå ut med information om planerade terminsstarter så snart vi vet mer. Nytt planerat styrelsemöte är den 11 februari. Efter detta möte går vi ut med mer detaljerad information.

Idrottens hus är stängt

Vi på kansliet arbetar till största del hemifrån i nuläget men nås via telefon och mail som vanligt. Idrottens hus är stängt för allmänna besökare och vi rekommenderas att arbeta hemifrån om möjligt. Vi fortsätter så tills rekommendationerna ändras.

Vattengympa och vattengympa – stängda bassänger fram till 31 mars minst

Som det ser ut idag håller våra hyrda bassänger stängt mars ut till att börja med. Vi kommer att gå ut med ny info så snart vi vet mer om ev uppstart av grupperna.

Innebandy – medlemskap och frågetecken om ny uppstart

Innebandyn fortsätter att vara vilande, vi får avvakta de uppdaterade råden i slutet av nästa vecka. Wictor kommer att maila ut information till berörda lag så snart vi vet mer om vad som händer.

Vi har tyvärr en del medlemsavgifter som inte är betalade, främst innebandyspelare. Har man spelat mer än en match under hösten krävs ett medlemskap och vi är tacksamma för att ni betalar in medlemsavgiften till oss. Vi kommer att maila berörda lagkaptener under kommande vecka.

Gå in på https://korpenkarlstad.zoezi.se/ och logga in för att se din faktura som inte är betalad. Är du under 20 år kostar det 125 kr att vara medlem under ett år, är du över 20 år kostar det 175 kr. Enklast swishar du in din avgift till 123 144 85 13. Tack!!

Påminnelse - Korpserie i Curling? Börja med en testa-på-dag i vår!

Karlstads Curlingklubb vill erbjuda alla Korpmedlemmar en prova-på-dag med förhoppning på en kommande Korpserie i curling i höst om det går som planerat. När denna prova-på-dag går att genomföra vet vi ännu inte, men intresseanmälan skickas när som helst till This is a mailto link så hör vi av oss när vi vet mer.

Nya aktiviteter inom Korpen?

När vi har en senare uppstart på 2021 behöver vi se över vilka nya aktiviteter vi kan starta upp i dessa Coronatider för att öka vårt utbud i föreningen och hjälpa er att förbli aktiva. Vi behöver också få in intäkter till föreningen för att kunna täcka de fasta kostnader som föreningen har. Har du som medlem något förslag på något ni skulle vilja starta upp så bolla gärna idéer med oss. Maila till This is a mailto link så hör vi av oss.  Det kan ex vara:

• Tipspromenader för familjer och övriga medlemmar
  • Cykelträning utomhus i grupp
  • Fotboll/innebandy/handbollsträning för tjejer
  • Barnvattengympa i mindre grupp
  • Stavgångsgrupper

Möjligheterna är egentligen oändliga, det vi behöver är ledare som kan hålla i en grupp och leda våra medlemmar under aktivitetstimmen emot ett fast arvode. Vill du veta mer om att vara ledare i Korpen Karlstad? Maila till This is a mailto link eller This is a mailto link så hör vi av oss.

Vänligen personal och styrelse,

Korpen Karlstad