Nyhetsbrev maj/juni 2020

• Skapad: 29 MAJ 2020 10:03

Nyhetsbrev Maj/Juni 2020

Läget just nu

Hej alla kära medlemmar. I dagsläget är det tufft för många idrottsföreningar. Just nu har vi endast fotbollsträningar igång på Skutberget och inom kort går vi på sommarledighet. Kansliet kan komma att vara mestadels obemannat från skolavslutningen den 12 juni men vi finns tillgängliga via mail fram till midsommar, för er som behöver hjälp av olika slag.

Xrundan - Solapromenaden

Vi har tillsammans med Karlstads kommun, Karlstads energi och Xrundan startat upp Solapromenaden, en 10 km lång tipspromenad med digitala frågor, som slingrar sig genom Karlstad. Frågorna uppdateras regelbundet och man kan besvara den i den ordning man önskar i appen Xrundan. Nu hoppas vi att många i Karlstad och andra kringorter tar tillfället i akt och promenerar runt i vackra Karlstad. Läs mer här: https://www.korpenkarlstad.se/foreningen/Nyhetslista/XrundanisamarbetemedKorpenKarlstad/

Höstens kurser

Vi har uppdaterat vårt medlemsprogram KIT under de senaste veckorna för att det ska bli lättare att hitta det man söker och att det ska samklanga med den uppdaterade hemsidan.

Nu finns alla höstens kurser under fliken Gruppträning i vänsterspalten, där vi samlat barngympa, vattengympa och NPF-idrott i en kurslista. Hör av er till oss om ni vill ha instruktioner via telefon första gången.

Samtliga lagidrotter, tävlingar etc, ex inom innebandy, fotboll, bordtennis, finns nu under fliken ”Korpidrott” i vänsterspalten. Här kan du enkelt klicka dig vidare inom den idrott du är intresserad utav.

Länken till KIT kommer här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Årsmöte 2020

Till veckan kommer vi att ha ett styrelsemöte där vi planerar det sista inför hösten. Vi kommer också att sätta ett datum för årsmötet som troligen kommer att hålla i augusti, innan höstens aktiviteter startar. Självklart uppdaterar vi hemsidan och facebook, när datumet för årsmötet är fastställt.

Läste ni förresten Korpens krönika i senaste KH-aktuellt? Ta chansen att gå med i vår styrelse i höst och var med och utveckla vår förening, tillsammans med oss. Det är tillsammans som medlemmarna skapar idrottens fantastiska föreningar och vi önskar just ditt engagemang här hos oss!

Repetition: Kompensation för vårens missade kurstillfällen

För er som betalt full avgift för kurser som ställts in nu i vår så kommer vi att kompensera detta genom att erbjuda hösten kurser till reducerat pris, för att ni ska få det som ni betalt för. Boka in dig på den kurs som du vill gå så kommer vi i efterhand att reducera priset för dig om du varit med under vårens kurs, av samma slag.

Repetition. Ny ledare för Gympa Rygg Bas sökes.

Vår gympakurs Rygg-bas-i höst kommer inte att ledas av Ann-Marie och vi hoppas att någon av våra medlemmar kan vara intresserad av att ta över ledarskapet. Intresse och ev frågor mailar ni till This is a mailto link. Vi tackar Ann-Marie för hennes fina engagemang i föreningen under många år!

Korpens Karlstads fokus i dessa tider

Nu har vi som sagt uppdaterat både vår hemsida och vår medlemssida i KIT. Hur tycker du att det fungerar idag? Kan vi ändra något mer, förbättra visa funktioner eller har du annat förslag på hur vi kan göra det bättre? Maila till This is a mailto link så ska vi ta till oss detta. Det är tillsammans vi utvecklas som förening och vi tar mer än gärna emot hjälp och idéer!

Nu håller vi tummarna på att hösten kan dra igång som vanligt och vi ser fram emot en höst full av aktiviteter och kurser.

Trevlig sommar!!

Vänligen Korpen Karlstad