Ny ordförande i Korpen Karlstad

19 MAR 2021 09:10
Igår valdes Johan Ljungkvist till ny ordförande i Korpen Karlstad.
  • Skapad: 19 MAR 2021 09:10

Johan Ljungkvist heter jag och igår valdes jag in som ny ordförande i Korpen Karlstad. Jag har fått den fantastiska möjligheten att få vara ordförande för Sveriges bästa idrottsförening. Jag kommer ursprungligen från Arvika där jag även lade grunden för idrott under mina unga år. Jag har under min uppväxt prövat många olika sporter men fastnade för innebandy. Det var också i Dotteviks IF hemma i Arvika som jag spenderade mycket av min tid som ungdom. Mitt andra stora idrottsintresse, som kom att prägla mycket av min ungdom, men sedermera även blivit en stor del av mitt vuxna liv är motorsport. Jag kom att flytta till Karlstad där jag idag bor med sambo och två barn. Jag kommer senast från ett uppdrag inom Färjestad BK som lagledare för deras damlag, Där var jag mellan säsongerna 2017-2019.

Min vision som ordförande för Korpen Karlstad är att skapa en mötesplats för både barn och vuxna som vill känna glädje och gemenskap i idrott. Man ska alltid känna sig välkommen hos oss samt oaktat tidigare bakgrund ges bästa förutsättning för att lyckas med sitt idrottande. Jag hoppas att vi tillsammans ska skapa Värmlands bästa idrottsförening där man efter varje avslutat träningspass längtar tillbaka till nästa gång. Jag vågar sticka ut hakan och säga att med alla våra fantastiska ledare och utövare kan bli både bäst i Värmland och ledande i Sverige på det vi gör. Och det är faktiskt lätt att vara ordförande för Korpen Karlstad när man varje dag ser vilka eldsjälar som bygger föreningen och som man alltid kan bolla idéer med.

Jag hoppas få träffa er alla snart när pandemin är över, och tveka aldrig att kontakta mig på mail eller telefon om ni har några frågor. Maila This is a mailto link så vidarebefordrar kansliet mailen till mig, tills dess att min nya Korpen-mail är upplagd. Det kommer att vara This is a mailto link Mitt nr finns på vår hemsida under Föreningen - styrelsen.

Bästa hälsningar Johan Ljungkvist, Ordförande