Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt om Coronaläget i Korpen

15 JUN 2021 08:42
Planen inför hösten 2021
  • Uppdaterad: 15 JUN 2021 08:42

Hej alla medlemmar!

Återigen är Coronan på väg att öka i delar av Värmland, vilket gör att vi spelar klart fotbollen som vi har igång idag och sedan avvaktar o ser om vi kan starta upp i höst igen, vilket vi såklart hoppas på. 

Enligt dagens rekommendationer kommer vi att kunna lägga igång de barngrupper som vi haft under vårne, samt någon extra som vi arbetar med att forma i detta nu. Vattengympagrupperna, alla fem, hoppas vi också att de kan starta och inom kort kommer samtliga kurser att ligga bokningsbara på vårt intranät, https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Vi på kansliet går inom kort på semester, vi finns tillgängliga via mail tom midsommar, sedan är vi tillbaka i början av augusti igen. 

Tag hand om varandra i dessa tider och fortsätt att följa de rekommendationer vi får till oss! Tillsammans kan vi bromsa detta till dess att fler fått vaccinationdos nummer två. 

Vi skickar innan midsommar ut en nyhetsbrev med semaste nytt till alal våra medlemmar om senaste läget, där vi vet förhoppningsvis vet mer om kommande fotbollscup planerad i juli och  höstens fotbollsstart. 
Ha en fin sommar och nut av den svenska sommaren i små, kända sällskap så att vi snart kan öppna upp för fullt igen! Må gott!

Vänligen Personal och Styrelse, Korpen Karlstad

Skribent: Kristin Danielsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info