Hoppa till sidans innehåll

Medlems- och försäkringsinformation


 

Klicka på bilden för att skapa ditt medlemskonto idag!

 

Som medlem i Karlstad Korpen är du med i en förening som står för rörelseglädje, gemenskap, kravlös motion och en förening som försöker skapa någonting för alla! 

Som medlem i Korpen kan du också vara med och påverka vilka aktiviteter vi anordnar. Hör av dig till oss på This is a mailto link så tar vi emot tips, idéer och svarar på frågor. Vi finns till för er medlemmar och det är efterfrågan som styr vilka aktiviteter som vi erbjuder.

Medlemsavgiften är indelad i åldersintervaller enligt följande:

Medlem som är    0 - 20 år            = 125:-

Medlem som är  21 - 64 år            = 200:-

Medlem som är  65 år och däröver = 100:-

(Medlemsavgiften gäller 1 år från betalningsdatum, uppdaterade avgifter från 1 april 2021)

 

Som medlem är du också försäkrad

Alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet, öppna arrangemang  eller regelbunden återkommande verksamhet i Korpen ska vara försäkrade. Som medlem är du försäkrad när du deltar i din aktivitet. Denna försäkring ingår i ditt medlemsskap. Försäkringen gäller vid olycksfallskador som inträffar under deltagande i arrangemang anordnade av någon av Korpens medlemsorganisationer. Försäkringen gäller också under färd till och från sådana arrangemang och aktiviteter. 

Folksam är Korpens försäkringsbolag.

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har med Folksam tecknat ett avtal om olycksfallsförsäkring för Korpens medlemmar och alla deltagare i Korpens öppna arrangemang(exempel på öppna arrangemang är motionslopp, cuper och prova-på verksamhet). Det är till Folksam du ringer om det uppstått en skada under en aktivitet. 

Ny råd och vård tjänst för medlemmar

Från och med 1 januari 2019 ingår Råd och Vår för idrottsskador i medlemsförsäkringen. Det betyder att medlemmen vid skador på träning, match eller tävling ringer 020- 44 11 11. Fysioterapeuterna på Råd och Vård för idrottsskador hjälper även till med vård, råd och skadeanmälan. Alla samtal och besök är kostnadsfria eftersom de ingår i medlemskapet. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer till hands 65500.

Villkor och information gällande Korpens olycksfallsförsäkring för utövare från och med 1 januari 2014.

Ledare och funktionärer
Ledare och funktionärer är precis som tidigare försäkrade genom Folksam även de, men då genom Riksidrottsförbundets (RF) grundförsäkring. Mer om denna försäkring, som ingår i medlemskapet i RF, kan du läsa om här. Observera att denna försäkring inte täcker utövare.

 

Uppdaterad: 11 MAR 2010 16:17 Skribent: Kristin Danielsson

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: This is a mailto link

Se all info