Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Välkommen till Korpen Karlstad"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Välkommen till Korpen Karlstad


Korpen Karlstad har funnits sedan 1945 och har ca 600 medlemmar idag.

Vi är föreningen som brinner för rörelseglädje, för motion tillsammans med vänner, för idrott utan prestationskrav. Vi är föreningen som vill att alla ska kunna delta i våra aktiviteter, oavsett ålder, funktionsvariation eller storlek på plånboken.

Vi är föreningen som tillsammans med dig och dina vänner eller kollegor skapar just den aktivitet ni vill ha. Vi satsar på motion i allmänhet och roliga aktiviteter som efterfrågas i synnerlighet!

Vi värdesätter trygga ledare som stöttar varje aktiv och hjälper dem utvecklas på deras nivå. Vi erbjuder ledarutbildning och erfarenhetsutbytesträffar varje år enligt Korpens Grön&Skönt-utbildning för att säkerställa detta och skapa mervärde för våra ledare.

Vi söker styrelsemedlemmar som brinner för föreningslivet och som vill göra skillnad. Vi satsar på domare som värdesätter nolltolerans för mobbning och tror på fair play och vill även här öka vår domartrupp inom föreningen.

O självklart vill vi ha nya medlemmar som ännu inte upptäckt det Korpen kan erbjuda just dem! Så vi är glada att du äntligen hittat hit till oss. Vår målsättning är att alla medlemmar ska vara nöjda med oss, våra aktiviteter och bemötandet. Vi vill hela tiden utveckla vår förening och tar gärna emot ris och ros för verksamhetsutveckling! Maila till karlstad@korpen.se så svarar vi så snart vi har möjlighet.

Återigen, varmt välkommen till Korpen Karlstad!

 

 

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info