Vikarie till NPF-idrotten sökes

Vi söker en vikarie till den lugna och/eller den aktiva gruppen i NPF-idrotten.

Älskar du att se barn med koncentrationssvårigheter utvecklas? Är du intresserad av att utveckla dig själv som person? Att lära dig mer om diagnoser? Att bli bättre på att bemöta andra, som tänker på ett annat sätt än du?
Vi söker en engagerad ledare till våra NPF-grupper. Som ledare för aktiva gruppen möter du fantastiska individer som behöver hjälp och stöd i olika situationer under en träningstimme i veckan. Ditt ledarskap kräver full fokus, att kunna hantera tvära kast och bryta mönster. Som vikarie i den lugna gruppen bhöver du möta barnet på den nivå det är, vara öppen, ödmjuk och använda din fantasi för att komma riktigt nära. Tillbaks får du värme, kärlek, nya synsätt, en ökad förståelse för andra och även ett fast arvode från oss.
Maila till This is a mailto link om du är intresserad för ledareskap i någon av grupperna, kanske klarar du av båda uppdragen eller är riktigt duktig på det ena? Det spelar ingen roll, vi vill gärna höra av dig så hittar vi det bästa för just dig. Vi ser fram emot att höra av dig!!
Uppdaterad: 23 APR 2020 09:32 Skribent: Kristin Danielsson