Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bokning NPF-idrott"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bokning NPF-idrott


NPF-IDROTT - preliminär start v 5, vt 2022. 

NPF-idrotten vänder sig till barn med NPF-svårigheter i ålder 6-12 år.

Korpen Karlstad erbjuder barnen att testa på olika bollidrotter, stationsövningar, koordinationsövningar och ev lättare regellekar. Konceptet utvecklas under terminens gång tillsammans med barnen i vardera grupp. 

Vi har två olika ledare i varje grupp, en idrottsledare med fokus på idrotten och gruppen, den andra pedagodisk ledare med fokus på individerna som arbetar förebyggande. Föräldrar får vara med i salen om de vill och behöver stödja sitt barn. OM du som förälder behöver gå ifrån är det viktigt att du berättar detta för någon av ledarna! Vi kommer att max 10 barn i varje grupp. Finns platser kvar efter startdatum fyller vi upp dem grupperna allteftersom intresseanmälningar kommer in. 

Tisdagar: 17-18 ”Lugna gruppen”

Här idrottar vi utan musik och avsätter tid för återhämtning. Här fokuserar vi på bildstöd och varierar aktivitet och samling. Vi arbetar med koordination, kluriga stationer i hinderbanan och i halvsal för att minska stök och höga ljud.

Torsdagar 17-18 ”Aktiva gruppen”

Här jobbar vi för att aktiviteten ska flyta på med mindre pauser, inga köer, bildstöd och struktur men inte så mycket muntliga instruktioner. Vi har timstock till varje moment för att barnen ska kunna ha koll under timmen.

Var: Råtorpsskolans gymnastiksal

Kostnad: 300-350 kr per termin, beroende på antalet tillfällen, samt medlemsavgift 125 kr per barn/år (inkl försäkring).

Betalning och bokning av aktiviteten gör via:

https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Maila också till kristin.danielsson@korpen.se så får du ett kort frågeformulär att fylla i för att vi ska få lite information om ditt barn och dess behov, så att vi kan vara så förberedda som möjigt.

Vi vill även veta om ditt barn vill ha en personlig inbjudan innan aktivitetersstart.  

Varmt välkommen med din anmälan! // Kristin Danielsson, Korpen Karlstad

Inga nyheter är skapade

 

 

Hus

Här finns vi - Industrigatan 1, 652 21 Karlstad - efter Hammaröleden - ett stenkast från Lambergstjärn i en härlig miljö.

 

 

 

 

 

Postadress:
Korpförening Karlstad - Korpen
Idrottens Hus, Box 10
65102 Karlstad

Besöksadress:
Idrottens Hus, Industrigatan 1
65221 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764790
Fax: 0104764792
E-post: karlstad@korpen.se

Se all info